Hospitalisatieverzekering

Volgens ziekenfondsen belandt jaarlijks één op de zes Belgen in het ziekenhuis. Als ouder mensen worden, stijgt de kans op hospitalisatie: zo wordt gemiddeld één op de drie 70-plussers opgenomen. Ook gezinnen met kleine kinderen lopen een groter risico op een ziekenhuisopname. Een groot deel van de hospitalisatiekosten wordt ten laste genomen door de verplichte ziekteverzekering, maar niet alles zoals remgelden, niet-terugbetaalbare geneesmiddelen en materialen, ereloonsupplementen … Met een hospitalisatieverzekering bescherm je jou tegen het risico van extra kosten ten gevolge van ziekte.

Wat dekt mijn hospitalisatieverzekering? En wat niet? Is alternatieve geneeskunde zoals homeopathie, osteopathie en chiropraxie inbegrepen? Hoeveel kost dat een hospitalisatieverzekering? Hoe moet ik hospitalisatieverzekeringen vergelijken? Kan ik de hospitalisatieverzekering die mijn werkgever voorziet, overnemen als ik van werk verander? Hoe zit het met mijn gezinsleden?

Veel vragen waar je makelaar het antwoord op weet. Laat je contactgegevens hier na. Wij zorgen voor antwoorden en vergelijken graag enkel hospitalisatieverzekeringen. Zo heb je niet enkel een goede dekking, maar betaal je ook geen te hoge premie.

v

Ontvang de belangrijkste nieuwe informatie over verzekeringen