Brandverzekering voor ondernemingen

Brand, natuurrampen en waterschade kunnen schade veroorzaken aan de bedrijfsgebouwen, maar ook de inhoud (goederen, materiaal, koopwaar, meubilair ...) blijven niet gespaard. Een goede brandverzekering is daarom een must. Samen met een verzekeringsmakelaar van Flexur bepaalt u wat precies verzekerd moet worden. Wij stellen je dan de meest interessante brandverzekering voor.

Verzekering bedrijfsschade: overleef de brand

Naast deze basisdekkingen beschermen wij je ook tegen het omzetverlies dat voortvloeit uit een schadegeval. Zo kunnen we dankzij de waarborg "commerciële werkloosheid" omzetverlies als gevolg van brandschade compenseren zodat de inkomsten van het bedrijf op peil blijven. Wist je dat 60 % van de bedrijven die een zwaar schadegeval gehad hebben binnen de 5 jaar failliet gaan? Ook al had hun verzekering zo goed als alles vergoed. Een verzekering bedrijfsschade is dus geen overbodige luxe.

Vraag nu een vrijblijvende offerte

Als onafhankelijk adviseur bieden we je professioneel advies. We kiezen voor jou het beste product dat dit moment in de markt is en hanteren de laagste tot bijna geen kosten, zonder in te boeten op de kwaliteit van het beheer.

v

Ontvang de belangrijkste nieuwe informatie over verzekeringen