Flexur® is een nieuw online platform van 15 toonaangevende verzekeringskantoren in Vlaanderen, die de flexibiliteit van online verzekeren combineren met de kwaliteit van hun eigen verzekeringskantoor.

Wij geloven dat particulieren en bedrijven nood hebben aan een verzekeringsmakelaar die zoveel mogelijk online biedt, maar tegelijk ook bereikbaar is en beschikbaar is om langs te komen. Zo helpen we je een verzekering kiezen en brengen we die administratie op orde.

Als aanbieder en informatieverstrekker over verzekeringen verbinden wij ons aan de AssurMiFID-gedragsregels.

Daarom kies je voor Flexur®:

De meest kwalitatieve informatie over verzekeringen

Op de duur zie je de bomen door het bos niet meer als je op zoek gaat naar informatie over verzekeringen. Net zoals bij een persoonlijk gesprek met een makelaar moet je goed geïnformeerd worden over mogelijkheden en risico's. Heb je nog vragen? We geven je snel een antwoord.

Steeds de scherpste prijzen

Er is een verschil tussen goedkoop en goede koop. Flexur® kiest voor de goede koop. En vaak blijkt die ook nog het goedkoopst.

Hoe we aan die scherpe prijzen komen? We zijn niet gebonden aan één verzekeringsmaatschappij en kennen de markt al tientallen jaren, zodat we het meest interessante aanbod voor jou kunnen samenstellen. Bovendien rekenen we geen torenhoge commissie aan. Onze winst halen we door superefficiënt te werken en zo veel mogelijk klanten blij te maken.

Heb je het elders toch goedkoper gevonden, licht ons dan zeker in. Misschien moeten we je waarschuwen voor de addertjes onder het gras, of zijn we te overtuigen om het ook in ons aanbod op te nemen.

Steeds de beste maatschappijen

Uiteindelijk maakt het ons niet uit voor welke maatschappij je kiest. Voor ons maakt het wel uit welke maatschappijen wij voorstellen, want bij schadegevallen zijn wij het straks die voor jou een correcte compensatie moeten bekomen. Dus werken we graag samen met maatschappijen die hun voorwaarden duidelijk hebben omschreven, correct werken en waar we directe contacten hebben voor vragen of problemen.

Optimco   Baloise   Allianz
AG Insurance   AXA   Piette & Partners
Europ Assistance   DELA   VAB
Vivium   Generali   

Dezelfde service als het verzekeringskantoor om de hoek

We hoeven ons niet weg te steken achter online formulieren. Ook via telefoon en e-mail zijn we vlot te bereiken. Of als je liever hebt dat we langskomen om je wegwijs te maken in je verzekeringspapieren, dan kan dat zonder enig probleem, desnoods 's avonds of in het weekend. Zoals je gewend bent van een goede makelaar.

Eenvoudige berekeningsmodules

Waarom 50 vragen beantwoorden als we met 20 vragen al voldoende weten om je een offerte aan te bieden? In het oerwoud dat verzekeringsmaatschappijen creëren, effenen wij het pad om snel en gemakkelijk de prijs te kennen van je verzekeringen. Ga je daarna vergelijken met andere aanbieders? Dat is niet meer dan normaal en dankzij internet ook een fluitje van een cent. Je zal meteen merken dat – als je appelen met appelen vergelijkt – je nergens anders betere verzekeringen vindt. 

Online afhandeling en consultatie van je dossier

Enkel dankzij voldoende transparantie kan je zonder zorgen kiezen voor een verzekeraar. Momenteel is het al mogelijk om online offertes aan te vragen voor autoverzekeringen. Gaandeweg gaan we deze mogelijkheden nog verder uitbreiden, zodat je online ook andere vergelijkingen kan maken, schademeldingen doorgeven en je eigen dossier van lopende verzekeringen en offerte-aanvragen kan consulteren en bewerken.

v

Ontvang de belangrijkste nieuwe informatie over verzekeringen